Obiective

  1. Crearea unui model de buna practica de acordare integrata a interventiilor sociale pentru 350 copii si tineri din familii vulnerabile din comuna Bucsani, judetul Giurgiu, prin oferirea unui program integrat de servicii sociale, educationale, psihologice si medicale in cadrul unui centru comunitar de zi.
  2. Promovarea parteneriatului si cooperarii actorilor sociali cheie din comuna Bucsani pentru dezvoltarea unei structuri comunitare care sa  ofere optiuni viabile membrilor acesteia  pentru a duce un trai decent, pentru a reduce saracia si marginalizarea sociala.
  3. Coalizarea sectorului neguvernamental activ in domeniul social din judetul Giurgiu cu scopul de a capitaliza expertiza acestuia si de a influenta politici publice in favoarea beneficiarilor de servicii sociale la nivel regional.
  4. Obiectiv de dezvoltare organizationala

BENEFICIARI / GRUPURI TINTA

  1. Copii cu varste cuprinse intre 4-18 ani aflati temporar in situatii de criza, care traiesc la nivelul saraciei severe sau extreme
  2. Tineri cu varste cuprinse intre 14-20 ani care se afla in situatie de risc social, excludere sau marginalizare sociala
  3. Parintii si familii sarace in situatie de excluziune sociala
  4. Reprezentanti ai diversilor actori sociali, inclusiv autoritati locale si judetene.